Need a help Eggdrop
 
Post new topic   Reply to topic    Hawkee.com Forum Index -> TCL Scripting
 
AmytiX  -  Sat Jul 30, 2011 3:37 am Reply with quote
Hello Wink
First of all , I'm sorry to post this topic into this section "TCL"
I have a problem with my Eggdrop
When i type to start the eggdrop ( eggdrop -m bot.conf ) it gives me this
Code
 


Can you help me plz , I was searshing into our friend Google but I did not yet find any idea Sad & ty
AmytiX  -  Sun Jul 31, 2011 4:24 pm Reply with quote
Ohh no reply Sad
Malphas  -  Wed Aug 03, 2011 9:44 am Reply with quote

AmytiX wrote

Ohh no reply Sad


Normaly the first start up command is ./eggdrop -m eggdrop.conf then once you have /msg botnick hello and then /msg botnick pass password you use ./eggdrop eggdrop.conf for all other start ups
AmytiX  -  Thu Aug 04, 2011 10:17 am Reply with quote
Yes I know that but I should first start the eggdrop Sad
yelow79  -  Sun Aug 28, 2011 3:16 pm Reply with quote

You have installed modules but have not selected an encryption
module, please consult the default config file for info.

You need to finish editing the config file.
Read the complete config file and select an encryption module.
once that is done you may need to fix other errors but that is where you need to start.
Johannes13  -  Mon Feb 27, 2012 6:39 am Reply with quote
the mod-path setting is wrong. Fix it.
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Hawkee.com Forum Index -> TCL Scripting All times are GMT - 7 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Are you sure you want to unfollow this person?
Are you sure you want to delete this?
Click "Unsubscribe" to stop receiving notices pertaining to this post.
Click "Subscribe" to resume notices pertaining to this post.